Bahan 1
- 1 ekor ikan siakap (bersihkan dan kelar)
- 2 sudu makan pes tomyam
- 5 helai daun limau purut
- 1 sudu makan jus limau nipis @ limau kasturi
- 1 biji tomato (dipitong 6)
- 2 biji limau kasturi
- Aluminium foil
Bahan 2 (Dikisar)
- 2 ulas bawang putih
- 3 batang serai
- 2 biji cili merah
- 5 biji cili api
- 3 biji bawang merah
Cara Membuat:
- Gaulkan semua Bahan 2 dan letakkan di dalam aluminium foil
- Letakkan ikan dan daun limau purut dan bungkus kemas
- Bakar di dalam kuali di atas dapur selama 30 minit
- Perahkan limau semasa dihidang.
Sumber : Cher Hanieliza
http://peaceder.blogspot.com/2012/11/peaceder-kebaikan-dan-kelebihan-awal.html... follow me back.. nice ur blog
BalasPadam